Diensten

Aanbrengen van tijdelijke voorzieningen – snelle plaatsing gegarandeerd

Volledig uitbesteden
Faunaprojecten kan voor u zowel het leveren als het plaatsen van tijdelijke kasten verzorgen. Wij zijn in het bezit van een eigen autohoogwerker en ingerichte bestelbussen met specialistische apparatuur. Hierdoor kan Faunaprojecten snel en vakkundig kasten plaatsen, door heel Nederland.


Aanbrengen van permanente voorzieningen – vakkundige plaatsing

Volledig uitbesteden
Faunaprojecten kan het inbouwen van kasten voor uw organisatie volledig uit handen nemen. Door het volledig uitbesteden van zowel het leveren als het inbouwen van de kasten hoeft u zich geen zorgen te maken of de kasten op de juiste wijze en op het juiste moment zijn aangebracht. Ook heeft u direct inzicht in de kosten.

Inbouwen vanaf steiger
Een nieuwe dienst van Faunaprojecten, voor aannemers, is het monteren van inbouwkasten vanaf een door u geplaatste steiger. Bij veel renovatieprojecten worden woonblokken volledig in steigers geplaatst. In dergelijke gevallen kunnen wij voor u een voordelige offerte maken, voor het monteren van inbouwkasten direct vanaf uw steiger. Bij deze vorm van uitbesteden richt u zich op de renovatieaspecten waar u goed in bent en verzorgt Faunaprojecten de volledige levering en montage van de inbouwkasten.


Maatwerkoplossingen en -projecten

Het kan voorkomen dat standaard voorzieningen niet volstaan. In dergelijke gevallen zijn maatwerkoplossingen noodzakelijk. Faunaprojecten heeft ruime ervaring met maatwerkoplossingen, of het nu gaat om de realisatie van een speciale vleermuiskast of een huismussentil, wij kunnen u van dienst zijn. Faunaprojecten kan hierin voor u zowel het ontwerp, de productie als de plaatsing verzorgen.


Ongeschikt maken van verblijfplaatsen

Het ongeschikt maken van verblijfplaatsen van gebouwbewonende soorten is een specialisme van Faunaprojecten. Faunaprojecten steekt veel energie in de ontwikkeling van effectieve werkwijzen in ongeschikt maken en ontmoediging. Een recente stap is de ontwikkeling van een eigen ‘exclusion flap’.


Inspecties op hoogte

Het uitvoeren van inspecties op hoogte is een nieuwe dienst die Faunaprojecten aanbied voor adviesbureaus. Soms is het nodig om een gebouw op hoogte te inspecteren. In deze gevallen kunt u een medewerker van Faunaprojecten met hoogwerker inhuren, om samen met u het gebouw te inspecteren.

Producten